donderdag 14 april 2022

Vooruitgang?

 Vier uur, 4! Met tussentijdse onderbrekingen, maar gewoon vier uur bezig geweest. Niet afgeknapt. Nu is het afwachten of het me een terugslag opleverd. Ik ga er niet voor, maar in deze, zoals in meer zaken, wordt mij niks gevraagd. De kasbak verder opgevuld en een flink deel van het bessenperceel ontdaan van onkruid. Vervelend onkruid, kweek of kweekgras.
 
 Het rukt van de randen van het perceel (paden!) op naar het midden, Wortelstokken van een halve meter of meer, gelukkig vnl horizontaal, zijn geen uitzondering. Voorlopig is het bijhouden maar ooit, ooit zal ik de paden ook moeten opschonen of met andere methodes schoon weten te maken, met glyfosfaat als allerlaatste redmiddel. Zover is het nog niet. Ga dit jaar met plastic proberen. Transparant plastic. Het schijnt de boel te verbranden, uitdrogen incl de wortelstokken. Kan het bijna niet geloven.

 Een actieve dag kortom en ik zou er morgen nog zo eentje willen hebben, dus laat die terugslag aub maar zitten. Daarna zakt het weer weg en moet oa hondenvoer geregeld worden. En wat te denken van koekjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten