woensdag 20 april 2022

Anderszins

 'Lekker' is te veel gezegd, maar bezig in de tuin en dan overvallen worden door onverwachts bezoek. Is het een keertje niet het lijf, dat een stok tussen de spaken steekt. Het werk viel wat tegen door de slordige manier waarop de werklui het beton fundament hebben gestort. Ik zat meer te bikken dan te spitten en was eerlijk gezegd wel aan een pauze toe. Zonder bezoek had ik het alleen stukken korter gehouden. Voordat de lui vertrokken waren, was het bijna hondenuitlaattijd.

 Roemeense zussen met Duitse mannen. Wat precies de link naar Mariana is, ontgaat me nog steeds (of steeds weer) na al die jaren dat ze 1x/jaar langs komen op hun Roemeense vakantie. Maar wat maakte het uit. Vriendelijke mensen. Beetje Roemeens, beetje Duits gekeuvel. Kopje koffie. Ooit bier nu water. Leeftijd niet ze ver van de onze verwijderd. Wonen in het Saarland nabij Luxemburg. Natuurlijk worden we iedere keer uitgenodigd. Ik zie me dat niet snel doen. Ook niet nu een van hen een kleine ambachtelijke bierbrouwerij is begonnen.

 Na hun vertrek nog ff geaarzeld om terug de tuin in te gaan. Niet gedaan. Wacht af wat de dag van morgen qua fysiek te lijden heeft gehad van vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten