vrijdag 15 april 2022

Terug van weg

 Na een uur verkwikkende slaap wilde Mariana buiten de deur eten. Niks bijzonders La Prut. Te laat voor het dagmenu en niet de dag voor het gegrilde halve haantje. Mariana moest toch ff proberen. Een nwe kracht probeerde zijn best te doen. Maakte van een halve ltr rode wijn twee bordevolle glazen ipv een karafje en twee lege glazen. De rauwe salade (mix) werd een mix van zoetzuur.

 Iedereen moet het leren. Hier leek het bij te blijven. Bij thuiskomst mist ik mijn telefoon. Net het scherm vervangen, dus extra zonde. Verloren? Niet zozeer waar. Bij het loopje naar de ingang heb ik de aanwezigheid gecheckt en oké bevonden. Meer hoe? Nu foetjsch. Behalve wat foto's is de inhoud niet alleen tot de telefoon beperkt. Berichtje gestuurd naar de vinder.

 Het duurde ff, maar de nieuweling had in zijn enthousiasme het menuboek dichtgeslagen en weggelegd .... met mijn telefoon erin. De telefoon werd later door een stel meiden gevonden en aan de bar gegeven. Terug telefoon. Wel zo prettig, zelfs als mijn halve leven niet afhankelijk is van op de foon geïnstalleerde Apps.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten