woensdag 6 april 2022

Geklooi

 'Opa' ziet met lede ogen een prachtige dag aan zich voorbij trekken, waar hij niet in mee kan. Inmiddels meer mens maar nog niet op bruikbaar niveau. De was ophangen was de topprestatie voor vandaag. Met een beetje geluk moeten we er morgen weer zijn (ff afkloppen!).

 Mijn tijd verdaan met het volgen van de oorlogstoestanden tussen Rusland en Oekraïne. Geen idee hoelang dit nog gaat duren, maar 'vriendjes' worden die nooit meer. Waren ze al niet. Eén van de foute inschattingen van het Kremlin bij de aanvang van deze ellende.
 
 En dan al die beestachtigheden. Een nette oorlog is natuurlijk een contradictio in terminis maar wat de Russen er van maken ... je zou de Oekraïners bijna bij voorbaat vergeven als ze hun beheersing verliezen. En dan al dat stelen van geld, juwelen, telefoons, gedragen panties, wasmachines t/m moderne landbouwmachines aan toe. Van die laatsten is dan wel geinig dat die tegenwoordig allemaal GPS hebben en dus teruggevonden kunnen worden, inmiddels verspreid over Rusland en tot in Tsjetsjenië toe. Benieuw of daar nog iets mee gedaan gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten