zondag 17 april 2022

Rustdag ...

 Natte dag. Een hangerige zondag. Het lijf wil niet zo. Geen idee of ik dat aan het spitten te danken heb of er iets anders aan de hand waar ik lang en breed over kan filosoferen maar niks concreets over te zeggen heb. Volg sinds een paar dagen een collega ETS2'er zodat ik wel de voordelen van het spel heb (blik op oneindig en zo) maar niet de nadelen (sturen, opletten, etc). Raar idee misschien maar het bevalt.

 De laatste vleesloze week komt er aan. Kan ik eindelijk weer mijn tanden in dood dier zetten. Sec interessert het me niet zo. Voor de variatie is het een welkome aanvulling. Mijn creatief kookvermogen is al tijden om niet over naar huis te schrijven. Zonder vlees was het een nog beperktere toestand. Begint met Pasen direct met lam, kip en varken. Daarna verdient de diepvries een hoop extra aandacht.

 Straks weer met de honden door het druilerige weer. Had ze vanmorgen aan de lijn gehouden om ze geen modderkluiten en andere vuiligheid naar binnen te laten slepen, bleken ze niet veel later verdwenen. Het was vreemd stil op de binnenplaats maar alle poorten gesloten. Bobby is al tijden de houten deur naar de straat beetje voor beetje aan het slopen. Hij schuift iedere keer de borderstenen aan de kant, die de doorgang blokkeren en niet bepaald licht zijn, Het gat is dus inmiddels groot genoeg voor de dames om zich er doorheen te wurmen. Niks schone, redelijk droge honden dus èn met een gevulde maag. Aan mijn geroep hadden ze kortom niet zoveel boodschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten