zondag 17 april 2022

Inleveren

 Te zeer met mezelf bezig (deels gewild maar vnl ongewild) om aandacht te hebben voor de wereld om me heen. Zelfs de tuin weet er nauwelijk doorheen te prikken. Zelfs nu ik bijna twee mndn achterloop met planten en zaaien en de topwkn nog maar 3 à 4 wkn verwijderd zijn. Het is niet dat het me niet interesseerd. Vergelijk het met hoge koorts in bed liggen. Dan heb je absoluut geen zin om een stukje te gaan rijden, zelfs niet als het enigszins urgent is.
 
 Zoiets maar dan anders. Gewoon een lijf, dat ook zonder temperatuurproblemen gewoon niet vooruit te branden is. Die paar dagen, dat het afgelopen week deels lukte, hebben de deur stevig dicht geslagen. Dan kan ik wel over uien of aardappelen poten bezig zijn, maar in feite is de afstand van bed naar betreffend perceel in de tuin meer dan ik op het moment met goed fatsoen voor elkaar kan krijgen. Daar ben je dan gewoon niet mee bezig.

 Koken moet ik tot een half uur weten te beperken, de afwas tot het vullen van de machine. Morgen zien of het aanslingeren van de wasmachine in 24 te doen is. Kan daarbij met regelmaat zitten vanwege het wachten op het bijvullen van het water. De machine is daar erg karig mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten