donderdag 7 april 2022

Uitgedaagd

 In de kasbak begonnen met .... spitten. En het viel niks tegen. Alles bij elkaar iets van ruim twee uur. Het had een uur meer kunnen zijn, als niet het zoveeltje regenbuitje een buitje teveel was geweest. Dat het meeviel had (helaas) meer met de aard van de grond dan met mijn fysieke conditie te maken. Maar, laat ik niet moeilijk doen. Het resultaat telt. Het bewerkte oppervlakt komt globaal overeen met 3/4 perceeltje en 1/4 kasbak.

 Afgezien van zondag (regen) en maandag (sneeuw) zijn de voorspellingen tot eind volgende week niet verkeerd. Het zou het tuinwerk (en misschien ook het kaswerk) een boost kunnen geven. Theoretisch, wel te verstaan. Hoe het in de praktijk uitpakt, hangt van het soort verrassing af, waar je niet op zit te wachten.

 Vandaag ook weer akelig verstandig geweest. Niks geforceerd en regelmatig om me heen gekeken. De ooievaars zijn trouwens dinsdag/woensdag gearriveerd op het nest aan het begin van Coves. Laat. Hebben de reis weer goed doorstaan. Het geklepper is niet van de lucht. Mooie, statige beesten. Geen idee hoe het met andere nesten staat. Ws zie ik morgen meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten