zondag 10 april 2022

Testweek

 'Terug van weg geweest' zou ik willen zeggen. Voor mijn gevoel staan alle seinen op groen. Het is, dat het tien uur 's avonds is geweest, anders zou ik zo aan de slag kunnen. Eerste hindernis is morgenochtend. Zien hoe we uit welk soort nacht komen. Valt dat mee en maken de honden geen problemen, dan kan ik me vol vertrouwen aan de koffie laven.

 Afwas, banden verwisselen en, gevaarlijk maar ervoor weglopen lost niks op, een nwe poging met spitten en scheppen. Het aanrecht heeft de afgelopen tijd veel weg gekregen van een slagveld. Een paar dappere pogingen om die ontwikkeling te keren ten spijt. Dus een goed begin daar zou prachtig zijn. Net als alles wat nog gebeuren moet prachtig zou zijn als het gebeurde.

 Dat het tussen mijn oren niet altijd wilt zoals het zou moeten, had ik min of meer geaccepteerd. Dat daar inmiddels een onbetrouwbaar fysiek bijgekomen is, maakt het geheel er niet hanteerbaarder op. Nu wil het niet zo met bezig zijn als het weinig soepel met de mentale kant gaat maar omgekeerd werkt het als een trein. Mentaal down, fysiek sputtert. Fysiek down, mentaal duikt er blind achter aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten