zaterdag 2 april 2022

Hervinden

 Rustige dag. Regenachtig weer. Kwam me niet slecht uit. Morgen meer hemelwater, dus dan keutelen we verder. Voor het eerst sinds lang weer in mijn truck gestapt. Dat heeft meerdere oorzaken en het uitblijven van de uitbreiding van de wegenkaart is daar eentje van. Ik snap het allemaal wel, maar dat maakt niet, dat ik er begrip voor heb.

 Helemaal toegewerkt naar die uitbreiding met mijn 85+%-streven qua bereden wegennet, voel ik me ook wel een beetje voor lul staan. Het was enkel een afspraak met mezelf en ik heb me daar dan ook alleen zelf mee. Maar toch. D'r zat toch ook nog een update aan te komen? Ook daar niks meer over. Men is enkel met de Amerikaanse versie bezig, als ik hun blog bekijk, waar dat anders een meer evenwichtige afwisseling vertoont.

 Vele spelers hebben beide versies. Ondanks de gigantische trucks en de filmromantiek, die er omheen hangt, trekt het me niet. Het is een beetje hetzelfde als met Groot Brittanië. Daar heb ik ook nog steeds geen wiel op het asfalt gezet. Ik ben er nooit geweest en ik zie me d'r ook nooit komen. Dat geldt voor het Europese vasteland wel. Zelfs Russisch grondgebied had tot de reële mogelijkheden behoord. Maar of we ooit onze blunder van de voorgenomen reis naar St. Petersburg kunnen herstellen.... Ik heb daar een hard hoofd in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten