maandag 14 augustus 2023

Recupereren

 Na de dag van gisteren meer activiteit verwacht. Gehoopt. In plaats daarvan mezelf in de ochtend al betrapt op rechtop slapen. Dat was alweer een tijdje geleden, dat me dat overkomen is. Behalve de onvermijdelijke siësta is het qua activiteit bij lezen gebleven. Het boek (Mr Peanut) afgerond in een soort anticlimax. Negentig procent van het boek las lekker weg. De laatste 10% had de schrijver zich kunnen besparen.

 Het was achteraf sowieso een vrg, wat nou eigenlijk de bedoeling van het boek was. Hoewel het, zoals al geschreven, lekker weg las, waren voor mijn gevoel de nodige gebeurtenissen er met de haren bijgesleept (voor de sex?). Het verband met de draad van het boek ontging me, Een 'draad' waar achteraf bovendien de nodige vrgtkns bij te zetten waren.

 Nu niet direct in een volgend boek duiken. Prettig dat het lezen me bezig houdt maar het heeft verdacht veel weg van afleiding. De verkeerde afleiding. Een afleiding die je laat onwijken wat gedaan moet worden. Schuldverzachtende uitvlucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten