donderdag 31 augustus 2023

Foetsie

 Sibiu. Hondenvoer en gewoon wat rondhangen in de stad. Bedoeling was om in het Japanse restaurant dat maandag gesloten was alsnog voor het eerst kennis te maken met suhsi. Van het internet globaal het idee waar we moesten zijn, daar waren een hoop restaurants maar geen Japanner te bekennen. Wel wat posters die in de richting van een plek wezen waar nu een restaurent met de naam 'Local' zat en niks geen 'Osuhsi'.

 Het feitelijke adres opgezocht. Dat bleek een achteruitgang en geen ingang te zijn. Een personeelslid van Local gevraagd, maar dat maakte ons weinig wijzer. Iets met afhalen maar niet ter plekke. Man had het met drie tafeljes met gasten 'te druk' om ons fatsoenlijk te woord te staan.

 Dan maar geen suhsi en naar een nabij gelegen andere keuze gegaan, die ook op maandag dicht was: Le Pasaj. The best food in Sibiu ... volgens TripAdvisor. Maar weer er ingetrapt. Een doodnormaal restaurant dat bovendien voor de lunch weinig anders te bieden had dan pizza. Redelijk vlotte bediening. Mariana's tomatensoep zag er goed uit. De pizza's waren in een (vlaai)vorm gebakken en het resultaat was klef. Weinig 'Best food'.

 Na een uitgebreide wandeling door het centrum naar huis en direct Tripadvisor en de website van Osuhsi opgezocht. Laatste commentaar was van maart 2023 en de paar foto's waarop een deel van een restaurant te zien was, maakte duidelijk dat Osuhsi ooit op de plek van Local zat. Een verandering in minder dan een half jaar? Het verklaart al de gesponsorde vermeldingen van 'Local' in Tripadvisor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten