dinsdag 8 augustus 2023

Deja vû

 Dat was weer ff geleden  Zolang geleden zelfs dat de indruk begon te ontstaan, dat het ergste leed geleden was. Daar dacht het lijf anders over. Begin van de avond een ouderwetse ril- en bibberaanval. Vroeg onder de wol. Nauwelijks twee uur later, terwijl voor mijn gevoel de nacht voorbij was, wakker. Na nogeens twee uur weer wakker, het was inmiddels tegen middernacht, en dat de rest van de nacht gebleven. 

 De onrust proberen te dempen door het bed te verlaten en wat door het huis te slenteren, een blik op de Pc te werpen, warme chocomel te drinken en weer onder het dekbed te kruipen. De slaap was niet onder de indruk van mijn inzet en bleef het voor gezien houden. Inmiddels was de lichaamstemperatuur behoorlijk opgelopen. Weer d'ruit, weer d'rin. Het zal tegen vijven zijn geweest, dat de temperatuur terug naar normaal daalde en de onrust het een stuk rustiger aan deed. Nog steeds geen slaap.

 Beroerd 'wakker worden' als je nauwelijks hebt geslapen. Weer tijd om bacteriën en/of virussen de nek om te draaien. Ik ga het niet aankijken. Direct maar aan het zware geschut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten