dinsdag 31 mei 2022

Overslaan

 Balen. Scs, de maker van ETS2 heeft na lang aarzelen aangegeven, dat de geplande DLC (Heart of Russia) definitief op de lange baan gaat. Misschien ooit, na de oorlog, als het ergens in te passen is. Je zult maar mndn aan iets gewerkt hebben en kort voor het moment van verschijnen met een feit geconfronteerd worden dat die verschijning onmogelijk maakt. Zes tot acht wkn was het bedrijf verwijderd van de afronding en nu gaat het op de plank.
 
 Maken ze het wel af of zien ze dat straks wel als de omstandigheden voor verschijning geschikter zijn? Mag hopen dat ze al met een volg project, uitbreiding bezig waren en daar nu alle aandacht op kunnen richten. D'r zijn wat tipjes van de sluier opgelicht maar niet op een manier, die ik die kon volgen. Meer Balkan richting Griekenland? Oekraïne zal het niet zijn. Wit-Rusland of één van die andere Russische ex-satelieten als Georgië lijkt me ook niet. Dan blijven er niet zoveel blinde vlekken op hun wegenkaart van Europa over.

 Voorlopig zullen we, als spelers/gebruikers tevreden moeten zijn met wat aanpassingen, fine tuning en het up-to-date maken van al bestaande delen. Zaken waar ik persoonlijk zelden iets van merk. Heel Oostenrijk is onlangs bijgewerkt bijvoorbeeld. Het enige wat me daarvan opvalt is, dat weer een flink aantal kilometers asfalt als ongebruik staat aangemerkt en dus mijn percentage bereden wegen naar beneden is bijgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten