dinsdag 31 mei 2022

Inzichtelijk

 De dinsdag die eigenlijk een maandag is. Fluks in de benen. Vanmiddag schijnt het weer te regenen. Tenminste het zou kunnen met bliksem en donder erbij. Op deze manier blijven delen van de tuin nauwelijks bewerkbaar. Zien wat wel kan. D'r is zat te doen tenslotte. Dat betekent omgooien en dat heeft niet mijn voorkeur.
 
 Mijn voorkeur gaat uit naar honden, blog, huishouden en dan tuin alvorens weer met de honden bezig te zijn. Of het de meest ideale volgorde is, weet ik niet. Het wringt met regelmaat. Het punt is, dat ik wel de tuin naar voren kan halen, maar dat betekent niet automatisch dat bijv. het huishouden aansluitend aan de beurt komt. Praktijk is, dat de gepasseerde bezigheid wordt doorgeschoven naar het volgende daar voor bestemde moment. Zo kan de afwas dus rustig een week stapelen, als ik steeds weer in de ochtend de tuin in duik. Bla, bla, bla.

 Belangrijker voor vandaag is zien of de duizeligheid nu eindelijk serieus nalaat. Als het werkelijk aan de medicatie heeft gelegen, zou je er toch niet aan moeten denken om dat spul wkn of mndn te slikken. Nu waren het 9 dagen. Wat slikt men in Amerika waar pijnstillers een soort van epidemie/verslaving is geworden? Mag hopen dat het spul daar tenminste wel werkt. Dat was bij alle vier de middelen die ik heb gehad in de afgelopen wkn tamelijk twijfelachtig. En werkte het wel -min of meer-, dan stond daar direct een partij andere onaangenaamheden tegenover. Evolutionaire hadden we beter opgebouwd kunnen zijn uit vervangbare onderdelen. Gewoon vervangen wat niet (meer) naar behoren werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten