donderdag 5 mei 2022

Voedsel

 Afgezien van de regen, die pas viel toen we terug thuis aankwamen en de auto wilde uitladen, was het gisteren een redelijk aangename dag. Het 'hoogtepunt' was het restaurantbezoek. Mariana had zich een nwe tent in het hoofd gezet en daar zijn we -natuurlijk- ook terecht gekomen afgezien van het bekijken van wat schoenenzaken en juweliers.
 
 Een restaurant (Fain) in het oude pand van Zara. Geen idee of Zara overal zo gigantisch groot is, maar hier waren het voetbalveldachtige afmetingen en dat over/op drie étages. Zo'n tent krijg je wel gevuld met van die wegwerpconfectie maar als restaurant .... Sibiu is geen miljoenenstad. Blijkbaar had iemand geld teveel. Verder dan de begane grond ben ik niet geweest, maar daar liepen al 7 of 8 mensen rond voor een paar verdwaalde tafeltjes die bezet waren.

 Geen standaardkaart, da's een pré want uitzonderlijk en wat we voorgezet kregen smaakte niet verkeerd. Prijsniveau tot 2x normaal voor de meer standaardgerechten. Wijn aan de dure kant en stomste vanalles moest je hun wijnkaart via een QR-code op je foon bekijken. Dat slaat helemaal nergens op. Dat zal ook maken, dat ik daar mijn licht niet vaak zal opsteken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten