zondag 29 mei 2022

Hinderlijk

 Niet mijn dag vandaag. Net zo onbestemd als het weer. Duizeligheid nog niet helemaal verdwenen. De hele dag de aandrang gehad om mijn al goed gevulde maag verder vol te stouwen. Wat dan weer geen prettig gevoel geeft. Waar ik dan weer niet blij mee ben. En vreemd genoeg met iets eetbaar probeer te herstellen.

 Vnl. voor de Pc gehangen waarvan ik de laatste tijd net zo blij was, dat die neiging een stuk aan het minderen was. Het toppunt voor vandaag was de F! van Monaco. Nu zijn die races tot op zekere hoogte altijd wel saai, maar deze gaat met vlag en wimpel aan de leiding. Daar bovenop een uur vertraging vanwege regen. Gelukkig heeft zo'n race een tijdslimiet en werd de boel na drie uur ipv na de volle 77 rondjes afgevlagd. Ik had accuut weer zin om op iets te kauwen.

 Mag hopen, dat de nacht de plooien weet glad te strijken. Morgen is maandag en het is beter om die dag niet te verklooien, anders kun je de rest van week direct vergeten. Bovendien is het een gedenkwaardige dag. We hebben het 'verflixte 7. Jahr' goed doorstaan en kunnen nu ongestoord verder naar onze gouden bruiloft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten