zaterdag 7 mei 2022

Laat

 Qua energie had ik nog wel door gekund, ja onvoorstelbaar maar waar, maar om half vijf was ik het gewoon zat. Ruim vier uur bezig geweest met wat ik op hooguit twee uurtjes had ingeschat. Gisteren ruim tweemaal zoveel gedaan in -volgens mij- minder tijd. Het blijft behelpen.

 Het vooruitzicht van spitten was een brug te ver. Dat gaat er ook morgen niet van komen. Iets met een bloemen- en tuinmarkt in Sibiu. Ooit geweest toen het midden in het oude centrum werd gehouden op de Piata Mare. Dacht dat ze er niet meer mee bezig waren maar het is afgeschoven naar een parkeerplaats van een industrieterrein. Het zal de sfeer niet ten goede komen. We gaan het zien.

 Vrg voor vanavond is of ik de kwalificatie ga volgen van de F1. In Miami ergens na tienen of nog later. Ik denk, dat ik het resultaat morgenochtend bekijk. Ook de race is morgen pas om half elf 's avonds. Geen gewone tijden meer. Vanwege de nieuwste aanwinst een tijd rond tienen in bed gekropen en toen was ik er ook ruimschoots aan toe. Inmiddels trekt dat weer een beetje bij. Of het morgen voldoende opgerekt kan worden is maar de vrg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten