donderdag 26 mei 2022

Daggie

 Waar het overboeken een paar wkn geleden verbazingwekkend flitsend verliep, moest ik vanochtend constateren, dat het geld uit Nederland nog niet gearriveerd was. Daar had ik wel op gerekend, want het was weer tijd om boodschappen te doen in Sibiu. Het bekende riedeltje van hondenvoer, etc.
 
 Pas na elven was de lokale bankpas voldoende gevuld en kon de dag als gepland beginnen. Laat, te laat in feite voor een dagje Sibiu, zeker als Mariana mee gaat. Hondenvoer, Hornbach betekent ook een tuinafdeling, bloemen en planten en dat in het groeiseizoen. Ik denk dat we er bijna twee uur hebben rondgelopen, terwijl het inslaan van hondenvoer hooguit 10 minuten kost. Zo groot is de afdeling niet. Het zegt meer over de moeite die Mariana heeft om keuzes te maken.

 Vervolgens moest ook de inwendige mens tevreden gesteld worden en was het voorbij vieren voordat de normale super aan de beurt was. Een tijd waarop normaal gesproken de terugweg aanvaard wordt om de honden op tijd uit te kunnen laten. Nu was het bij zevenen voordat we weer op het honk waren. Gelukkig waren de honden niet uitgebroken. De fantasie is op de terrein -gelukkig- meestal extremer dan de werkelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten