maandag 15 juli 2013

Tsjakka!

 Dat is weer een knoop minder en een hopelijk niet ijdele hoop meer. Als de kopers nou niet binnen 2 weken in de rij staan, weet ik het ook niet meer en ga ik de plek de plek laten en vertrek, zoals ik me heb voorgenomen aan het begin van het jaar. Soms moet je je gewoon omdraaien en weglopen. Ook aan pogen en volhouden zit een grens.

 Als ik iets gemerkt heb dit jaar, dan is het wel hoe belangrijk het is om ergens voor te gaan, een soort doel te hebben en concreet te kunnen werken aan de realisatie daarvan. Al die indien-misschien-dan-ooit's hangen me een paar lichtjaren uit mijn strot. Ik wil weer wakker worden en zin in de dag hebben ipv er tegenop te zien. Ik wil de dagen leven zoals ze vallen. En dan zal er vast wel iets bij zitten, waar ik niet enthousiast van word, maar dat zal zijn zoals er nu heel af en toe iets leuks tussen zit of ik iets in die richting weet te vervormen.

 Nu allemaal graag ff in de ondersteuning via kerk, gebeden, aflaten, kaarsen, duimen, bezweringen en wat niet al meer te bedenken valt, dan doe ik de afwas. Moet ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten