zaterdag 13 juli 2013

14e

 Morgen ... feest(dag). Rommelmarkten en schranzen in familieverband.  Ga ik daar vandaag extra hard door aan de slag of tracteer ik me op een beetje voorpret? Doe ik wel mee aan die Bastille-onzin?? Na 13 jaar heb ik het eigenlijk wel gezien, maar als ik daaraan toegeef, boor ik me mooi een extraatje "Niksdoen" door mijn neus. Zou stom zijn, niet?

 De weersvoorspelling voor komende week is onveranderd mooi. Nu kan dat omslaan. Het is niet voor niets slechts weer, maar enige soepelheid in de afwezige planning zou mogelijk moeten zijn. Nog 1 à 2 twee dagen werk en ik maak dit jaar eindelijk vooruitgaan. Ja ja, wie het kleine niet eert .... Maar goed, laten we wel wezen, dat geldt niet alleen voor ploeteren en afzien. Toch?

 Eerst maar eens met de honden in de rondte, dan een paar uurtjes er tussen uit en dan zien we wel weer verder. Het is me jaren opgedrongen, maar zelf kan ik het natuurlijk ook, ff die paar passen terug maken. Alleen dan niet om weer door dezelfde ellende dezelfde weg voorwaarts af te leggen, maar om van het tot op heden bereikte resultaat te genieten of dat tenminste te proberen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten