woensdag 17 juli 2013

Hoera&b

 Twee k*tklussen op één dag. We gaan geschiedenis schrijven in omgekeerde richting! Terug naar wat geweest is en dan beter. Altijd beter, hetzelfde is voor watjes.

 Eerst de hele ochtend en dankzij een hoog verbruik van de maaidraad ook nog een deel van de middag in het bos tekeer gegaan als een beest. Geen wild beest maar een gestructureerd beest. Netjes alles over iets van twee meter breedte platgemaaid. "Ausradiert" het schiet me zomaar te binnen. Daarom niet minder fout, maar je kunt zoiets dus denken. Na mijn passage is alles plat en omzeep geholpen. Je ziet, het kan ook netter, maar dat was toch niet wat spontaan in mijn woordbrein de vinger in de lucht stak.

 Maar ok, met veel moeite en ten kostte van enige liter vocht de ronde om het meer weer vrij toegankelijk weten te maken. Het zweet smaakte tegen het einde naar bloed en mijn ingebouwde veiligheidskleppen in de psychische hoek stonden met z'n allen in de rij om te knallen. Desalniettemin in volle bepakking terug gestruind, een Belgisch biertje genoten en zonder enige aarzeling de grashark ter hand genomen. Gelukkig werd ik -nauwelijks begonnen- van mijn bezigheden verlost. Onverwacht maar zeer gewenst bezoek. Het is het jaar van de verrassingen.... Laat ze maar komen. Die koper ook, dat kan d'r nog wel bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten