maandag 22 juli 2013

Perplex

 Met stomheid geslagen ... na zeven jaar met een voorstel komen, wat jezelf op dat moment in het verleden pertinent weigerde en daarmee het startpunt is geweest van de hele nakomende ellende, misschien zelfs wel het opstapje naar de de dood van Yoland. Ok, dat is speculeren, maar het heeft een kern van waarheid.

 Eigenlijk had ik moeten exploderen, hem bij kop en kont moeten pakken en van het terrein aftrappen. Ik heb me weten in te houden en daar al de verdere rest van de dag last van. Ik heb hem -in alle rust en in beleefde termen- uitgelegd, dat ik me niet geroepen voel om hem een plezier te doen na alle ellende, die hij veroorzaakt heeft en het geld dat ik dankzij hem heb verloren. Wat hij zou willen, probeert hij maar te regelen met de volgende eigenaar. Na mij de zondvloed. Hij heeft zijn kans gehad en toen zijn hand zwaar overspeeld.

 Maar hij doet het wel. Staat d'r een beetje bij te draaien als een verlegen puber, zegt bij alles dat hij het begrijpt en natuurlijk is het zo, nee, ik heb helemaal gelijk.... Nee, ok, maar hij wilde het ff weten. Nee, dan is alles ok ..... En weet je, ik geloof 'm voor geen meter. Dit was aftasten. Nu nog d'r achter komen waarvoor!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten