zaterdag 13 juli 2013

Pluim

 Naast de kennismaking met een foto-afdrukmachine vandaag nog een kleine hectare gras gemaaid. Soms ben ik in staat mezelf te verwonderen. Maar daarna was het ook over-and-out. Drie uur rammelen op het bakkie. Niks mis mee, maar de aantrekkingskracht die de bezigheid en het wijdse zicht ooit hadden, is gewoonweg niet meer aanwezig. Die Liebe is aus. Ken je dan wel eindeloos blijven lullen over 'Hoe het was' maar het is weg. Met een vrouw nog nooit gehad, wat het omgekeerde helaas niet uitsluit, maar toch.

 We dwalen weer af. Terug naar het gras. Ben helemaal vergeten achterom te kijken, toen ik klaar was en weg reed. Zie het morgenvroeg weer als ik met het tuintje aan de slag ga. De voornemens om er in de avond neer te strijken missen het doel. Kutboer ook. Flauw, maar onbedoeld heeft hij een belangrijk moment omzeep geholpen. Mogen wij weer repareren.

 Ok, morgen eerst de tomaten, dan de honden en dan is de Franse Marie aan de beurt. Overdrachtelijk die Marie. Mag hopen dat dat duidelijk is. Twijfel trouwens over die 'Marie', misschien zit ik met de naam ernaast, maar een 'Marie' blijft het desalniettemin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten