vrijdag 5 juli 2013

Dank!

 Heerlijk die medewerking, die steun, stimulans, dat laatste zetje, duwtje in de rug dat maakt, dat je vol goede moed en overborrelend van enthousiasme aan de slag gaat met waar je helemaal geen zin in hebt. Rust en verstandig beginnend met klein maar belangrijk werk. Wasmachine gevuld, instellingen gekozen, zeep d'rin en op de startknop gedrukt: Klets!! Alsof een zekering het begeeft, maar die zijn allemaal nog heel, wat helaas niet gezegd kan worden van het wasmachien. Van het oud, vertrouwde ledjes-spektakel brandt niet het kleinste lichtje meer.

 Ai, ai. Slechte timing in meerdere betekenissen. Na de rommel van het ding verwijderd te hebben en het geheel een draai te hebben gegeven, blijkt het ding in elkaar geschroefd met schroeven, waar ik niet de bijpassende draaier voor heb. Laat maar zitten ook. De kans is klein, dat ik het zou kunnen repareren. Mag hopen dat de schade überhaupt herstelbaar is.

 Daar gaan we weer .... opgevangen met de afwas en dan temperatuurrust tot bij zessen, zien wat er ondertussen nog meer de geest gaat geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten