vrijdag 26 juli 2013

Klef

 Gut zeg. Onweersbuien kunnen onaangekondigd zomaar losbarsten. Wat een ongehoorde brutaliteit. Niet dagen van te voren in drievoud je opwachting aankondigen ... Rare wereld toch. Hitteplannen, rode en oranje codes, handleidingen om de hitte goed te doorstaan ..... De omzet van de watermaffia opschroeven, oma in de koelkast, etc. Hitte .... het kwik komt ook eens boven de vijfentwintig. Wat is dit voor een kleffe betutteling? Vandaag weer: Hitte verwacht in de Alpen. Hè, dojos, het is zomer. Dus er bestaat een gerede kans, dat het kwik boven de nul blijft hangen.

 Kunnen we die hersenen bij de geboorte niet direct verwijderen of misschien pré-natal al in de kiem smoren?? Je zou toch potverdrie zoiets als eigen verantwoordelijkheid weten te ontwikkelen en in éne al die in de politiek verdwaalde betuttelaars en -laarsters dwingen om zich met zaken bezig te houden, die werkelijk hout snijden. Mag je klagen wat je wilt over de Europese regel- en betuttelmierenneukerij (en terecht!!) maar die hebben dat absoluut niet uitgevonden.

 Leven is gevaarlijk, aan wat je doet kleven risico's, ga je op je bek dan leer je en soms ga je daarbij ook over het laatste randje. Wil je dat voorkomen, moet je het gebruik van de hersenen stimuleren ipv regeltjes in lege koppen stampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten