vrijdag 22 februari 2013

Bezoek

 Keren verloren zielen terug op het blog? Winterslaap voorbij? Na de feestdagen de verveling op het werk terug op oud niveau? Schiet mijn populariteit met sprongen omhoog? Treed ik uit de schaduw van mijn onbekendheid? Of komen de spambots en ander illuster gezelschap tegenwoordig gewoon uit Nederland??

 Ik zal het nooit weten, denk ik, maar de bezoekersaantallen op de blog doen aan wonderbaarlijke vermenigvuldiging, waar het de afgelopen maanden vooral wegstrepen en opruimen was. Moet ik d'r wat mee? Nee. Wil ik d'r wat mee? Misschien. Kan ik d'r wat mee? Nauwelijks.

 Bezoekersaantallen zijn geen drijfveer, maar ze achteruit zien gaan, zet je toch aan het denken. Zouden bezoekeraantallen belangrijk zijn, dan zou de blog d'r anders uitzien, regelmatig 'content' hebben die relevant voor de zoekmachines is en last but not least een consistentere en herkenbaardere opbouw hebben met een naam, die de lading zou dekken. Daar ben ik ff mee bezig geweest en ga ik straks weer mee verder, maar het is niet mijn diepste hartewens om hier meer dan 20.000 pageviews per maand te trekken. Met meer dan 500 ben ik al een beetje trots. En als dat straks weer gaat lukken, wat dan? Gek genoeg wil je dan meer en na, zeg 1000 views komt voor je het weet die 20.000 toch in zicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten