vrijdag 5 oktober 2012

Circus

 (16/06/2009)  Het was werkelijk te gek voor woorden. De heren advocaten waren er niet eens enkel hun “loopjongetjes”. En die van Deblois deed, alsof ik wist, dat ik daar voor Piet Snot stond. “Niks horen” was dus blijkbaar gelijk aan “wegblijven”. 32 minuten binnen geweest en daar nog het grootste deel van de tijd van staan wachten tot de heren rechters eindelijk verschenen. Belachelijk!

 Hoewel ik het had zien aankomen, is het toch eigenlijk te gek voor woorden. Zes maanden heeft de partij van Thierry de tijd gehad om hun zaak opnieuw op papier te zetten en er is dus helemaal niks gebeurd. Ook ter plekke werd er niks aangeboden. Kan me bijna niets anders bedenken, dan dat ze gehoopt hebben, dat ik me zonder slag of stoot gewonnen zou geven en zij dus zonder extra inspanning het maximale resultaat zouden incasseren. Hoe het ook zij, 6 oktober zien we verder. Limiteert de vakantiemogelijkheden definitief tot de maand september.

 Heb ruim een uur of wat stuur- en doelloos door Limoges gelopen, vnl. in de FNAC. Ben rustig gebleven, maar kreeg de vieze smaak niet uit mijn mond. Niks geen pleister gevonden, dan thuis maar de kelder in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten