zaterdag 20 mei 2023

Uitstapje

 Had voor het avondje uit een paar uur in de tuin willen werken. Alsof de duvel er mee speelde, begin van de middag ging ergens een knop om. Een algeheel onprettig gevoel maakte zich van me meester. Iets tussen over mijn nek gaan en de neiging om flauw te vallen. Inbeelding? Psychosomatisch? Geen zin in het avondje uit?
 
 Een een-tweetje tussen hoofd en buik. Geen standaard, maar ook niet voor het eerst. De tuin de tuin gelaten. Me gedeisd gehouden. Spullen voor een overnachting bijeen gezocht en gewacht tot het tijd was om te vertrekken. Mariana's vakantievoucher moest 'op' voor het eind van de mnd. Vervelend geld is dat. Je kunt het niet aan alles uitgeven. Ditmaal in de vorm van een betaalkaart en enkel geschikt om het verblijf in hotel of pension te betalen. Dan ga je dus dingen doen, die je normaal gesproken niet gedaan zou hebben.
 
 Hetzelfde krijgen we straks bij de concertkaarten voor Celine Dion. Origineel gepland in 2018 of 2019 en inmiddels al tig keer verschoven. Maar geld terug wordt geweigerd. Vouchers kunnen we krijgen. Behalve de beperkte geldigheid, zou ik ook geen concert weten waar we heen zouden kunnen en die door dezelfde organisatie verzorgd worden. Nu dus een nachtje Sibiu met een hapje eten, wat door de overnachting dan wel met die vakantievoucher betaald kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten