zondag 21 mei 2023

Ongemak

 Na het genot van een uitgebreide maaltijd, zelfs incl. toetje, en het wegzakken van de zon het terras verruild voor de kamer. Overtuigd dat het een blanco nacht zou worden vanwege voor het eerst sinds lang weer genuttigde alcohol. Niks bleek minder waar. Het verdrongen onprettige gevoel keerde terug, volgens mij ook met koorts. Een chaotisch nacht tot gevolg.

 Om zes uur geradbraakt opgestaan om huiswaarts te keren en de honden te verzorgen .... en zien of niks mis is gegaan in de nacht. Huis deels open gelaten in de hoop, dat de honden niet de hele nacht lopen te blaffen en de buren gek maken, maar hun plekjes opzoeken om te slapem. Wat een logische stap leek, zorgde mn voor een ongemakkelijk gevoel. Gelegenheid geven tot inbraak?

 Wie probeer in te breken in een huis waarvan bekend is, dat er een heel roedel honden verkeerd? Naast de chaos in mijn hoofd dus ook nog pogingen om mezelf gerust te stellen. Net als bij de chaos in mijn hoofd kalmeerde de boel pas in de auto op weg naar huis. Daar bleken alle zorgen voor niets geweest. De Dames uitgelaten. Uitgaande van het feite dat de heren de nacht naar buiten konden, die vandaag overgeslagen en onder de wol gekropen. Rond 13:00 de tweede start en een beetje meer mens,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten