maandag 22 mei 2023

Bijwerken

 Het is nog steeds niet wat het zou moeten zijn. Gelukkig was het al mis voor het vertrek naar het avondje uit. Anders zou je het eten van verkeerde dingen betichten. De nacht was ietsje rustiger, maar ook daar was het nog niet naar wens. Vier uur was de nacht qua slapen voorbij. Koorts, koud, inwendig geril, een knallende hoofpijn, ademhalingsproblemen. En nog wat van die vervelende verstoringen. Als ik aan mijn laatste adem toe was gekomen, zou me dat niks verbaasd hebben.

 Mariana de honden in de maag gesplitst. Mijn conditie zou met pijn en moeite tot in de tuin reiken. Misschien zelfs dat niet. Duidelijk een dip en dat kost dan weer meerdere dagen. Kan het weer zo prachtig zijn en windstil als vandaag. Een spade in de grond steken zie ik me niet voor de avond doen.Voor die tijd zien dat de helling op richting 24 niet teveel gevraagd is. Was moet verwisseld. Verder moeten boodschappen gedaan en is het nu wachten op een overboeking om de casco-verzekering voor Mariana's Beetle te betalen. Het laatste jaar. Wat kleine reparaties laten uitvoeren en dan vanaf mei 2024 enkel RCA voor schade aan derden.

 Wat niet meer is dan een druk op een knop cq toets duurt inmiddels al uren. De betaling is aan de late kant. Niet gedacht, dat een extra overboeking nodig zou. Het geld is de afgelopen dagen echter de deur uit gevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten