zaterdag 6 mei 2023

Buren....

 De in de grond geslagen palen blijken geen afdoende oplossing. De dwarsliggende buurman of beter zoon van de buurman vond het nodig om vandaag twee palen te verwijderen. Gelukkig was de situatie herstelbaar. Maar als het niet meer op de cm klopt dan ligt het niet aan ons maar aan het steeds weer verwijderen van de palen.

 Vreemd genoeg begon de vrouw van de buren aan de andere kant ineens tegen ons te schelden. Iets met het vergroten van onze tuin. De paal aan hun kant staat vrijwel tegen hun hekwerk aan. Niet vreemd als je weet, dat ze over de gehele lengte van hun eigendom vrijwel op de perceelgrens hebben gebouwd. Iets wat ze tot voor kort meermaals hebben toegegeven.

 Alles stamt uit de tijd, dat Mariana's oma in 13 woonde en alles best vond ipv af en toe op haar strepen te gaan staan. Ook niet Mariana's sterkste kant. Je moet het aardig overdrijven, voordat er van haar kant een 'tot hier en niet verder' komt. De buren denken het blijkbaar beter te weten dan het kadaster met al hun digitale techniek en instrumenten. Volgende week komt de dwarsliggende zoon om me van mijn cq het kadaster's ongelijk te overtuigen. We gaan het zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten