zaterdag 26 mei 2012

Trouwen

 Zou ik het nog eens doen? Ja en Nee, "Graag" en "Nee, dank je". De romantiek is er wel vanaf, hoewel je me op dat terrein snel opgewarmd kunt krijgen. Het is een makkelijk manier om snel een aantal dingen te regelen en tegelijkertijd een val die in een mogelijke afwikkeling voor een hoop ellende kan zorgen.

 Ik ben het twee keer geweest en heb dus volgens het scheepsrecht nog één kans te gaan. Mocht het nog eens zover komen, dan hoop ik dat de jaren in positieve zin meetellen en de dood voor de scheiding zorg draagt en niet de rechterlijke macht. "Weer" zou ik moeten zeggen, hoewel dat slechts ten dele klopt. Het is één van die vragen, die nooit meer met een antwoord afgesloten zullen worden.

 Een openlijke en duidelijke keuze voor elkaar heeft wel wat en als je dat nog weet te vieren dan zit het in elk geval qua opzet goed. Ik hoop nog wel wat feesten te vieren. Wie weet misschien ook wel een trouwerij, maar eerst een verkoopfeest, dan een vertrekfeest, dan een nieuwe plek en ander leven feest en dan zien we wel verder. Een aanleiding voor een feest zit in een klein hoekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten