vrijdag 18 mei 2012

Hitchcock

 Het zou een prachtig onderwerp voor een filmscenario kunnen zijn en dan niet van het liefelijke, zoete soort. Misschien is iets dergelijks al op het witte doek verschenen. Ik heb niet alle films gezien ... Ik ben nooit een erg trouwe bioscoopbezoeker geweest en mijn huidige regelmaat is ver beneden de 1x per jaar gezakt. Niet aan mij dus om te bepalen of een dergelijke prent al bestaat. Weinig interessant ook, omdat ik het namelijk aan den lijve ondervind cq. als ster schitter in een waargebeurd scenario, dat nog bezig is met zich ontrollen.

 Wat ooit de kans heeft gezien om mijn leven binnen te dringen door de barsten en kieren ontstaan doordat iemand, die heel dicht bij je staat, zonder enig voorteken ineens patsboem definitief uit het leven is verdwenen, deze zwarte schim heeft inmiddels al meerdere gedaantes doorlopen en in de afgelopen dagen heb ik mogen constateren, dat die schaduw nog steeds niet verdwenen is, maar wederom is getransformeerd en met het hem toevertrouwde gevoel van subtiliteit een terrein gekozen heeft, dat me trof als een donderslag bij mooi zonnig weer ....

 Het is me weer gelukt!! Hallelujah. Het zelftreiteren gaat nog even verder. Weer een aanslag op de grenzen van mijn mogelijkheden. Weer een confrontatie met mezelf en mijn latent aanwezige zwakheden. Weer zien hoe we dit oplossen en waar die plaaggeest vervolgens weer omhoog piept. Doe me een lol .... rot 'ns een keer definitie op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten