maandag 28 mei 2012

Terug thuis

"Back op mijn plek" of  "Op mijn bek ... " We zullen het de komende dagen zien, ervaren, voelen, ondergaan, meemaken, merken, het aan den lijve ondervinden en al die andere mechanismen die op zo'n moment in werking treden..

 Gisteren bij aankomst direct drie van de vier katten in beeld. De geopereerde liep bijna trots met een gapende wond rond die hem niet in het minste deerde. Tegen alle verwachtingen in doet Frankrijk ineens wel aan tweede Pinksterdag. Ooit omgezet in een solidariteitsdag, een dag waarop het geld dat verdiend werd met werken besteed zou worden aan sociale doelen. Die doelen bestaand blijkbaar niet (meer) want gewerkt wordt er nergens op een paar winkels na. Meneer de kater gaat dus morgen pas in de herkansing qua beter naai- en knipwerk.

 Vanmorgen kwam kat vier opdagen, straks de honden ophalen en dan is de club weer compleet althans de oude samenstelling hersteld. Dan kan de draad gezocht, de routines hervat, het leven hersteld, de bezigheden aangepakt en het hopen en verlangen weer beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten