donderdag 13 juni 2013

Onbekend

 Na een uitgebreid gesprek, gedachtenwisseling en tenslotte natuurlijk toch die massage van mijn rug was het wachten op het effect. Deze keer geen uitstel tot de volgende dag maar direct vanmiddag had ik, wat ik zelf als "feest" bestempel. Bingo. Dank je, bevestiging.

 Nu kan ik een hele uiteenzetting in de boom gaan hangen over zelfvervulling, afroepen en soortgelijk werk, maar dat doe ik niet. De bijna 1 op 1 reactie is me voorlopig voldoende. Vanmiddag gelijk met de chemie aan de slag gegaan om de spieren te ontspannen, maar ook om erger in het hoofd te voorkomen. In plaats van een half uur duurde het ruim vier voordat het enig effect had. Tenminste ik denk dat de ontspanning daar vandaan kwam, hoewel misschien ook gewoon uit mezelf.

 Vraag is nou, doe ik nog zo'n ding met het oog op een nacht zonder ongewenste krampen en verkeerde gedachten of is het misschien wel niet nodig. Slik je niet en slaap je door, is het duidelijk en ok. Slik je wel en slaap je door, kan dat twee oorzaken hebben. Enerzijds het kalmerende effect van de chemie, anderzijds gewoon de rust, die er de laatste tijd vaker wel dan niet was.Slikken is dus eigenlijk altijd verkeerd, want ook eenzelfde nacht als de afgelopene met alle toeters en bellen behoort gewoon tot de mogelijkheden. En doe ik het vandaag wel en morgen niet en word ik dan wel weer overvallen, zegt dat ook met terugwerkende kracht niets over wat er wel of niet chemisch gekalmeerd is. Middelen die niet stantepède gewenst resultaat geven zijn eigenlijk nergens goed voor. Je slikt het en maakt je wijs dat het werkt, want je hebt tenslotte nergens last van gehad, wat echter anders ook meestal het geval is.... Ach, de zooi staat ook naast mijn bed en werkt het dan weer niet naar behoren, dan kan het direct de deur uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten