maandag 24 juni 2013

Kou

 Vandaag de honden weg, met de stofzuiger door het huis en het zaakje afronden met een natte lap en weer is een periode afgesloten zonder dat bij benadering ook maar gelukt is, wat op het programma stond. Het enige verschil met anders is, dat ik nu wel wilde ipv me te beperken tot rondjes om de hete brei. Tja, het leven. We zullen er maar niet meer over beginnen.

 Het weer dan maar? Gisteravond lag ik in bed en vond dat er iets vreemd was. Duurde ff, maar het waren de voeten. Eind juni en koude voeten. Als d'r een God was, zou ik 'm toch van zijn wolkje foeteren. Nu de blaasontsteking nog en deze winter kan niet meer stuk! Een junimaand met nachttemperaturen die niet boven de 10ºC uit willen stijgen. Wat moet van de tomaten terecht komen op die manier? Had beter spruitkool kunnen planten...

 Morgenmiddag 27º en zon, dat moet ik me bij deze laatste loodjes strak voor ogen houden. Dan krijgt de noordpool een week de tijd om naar zijn eigen regionen te verkassen. Als ik terug kom, WIL IK GRAS KUNNEN MAAIEN .... potverdrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten