dinsdag 4 september 2012

Leeg

Voor het eerst sinds bijna anderhalf jaar de nacht alleen doorgebracht. Voor de plek maakt het niet veel uit want zoveel ruimte neemt ze niet in beslag. En het was notabene mijn initiatief die nacht doorhalen. Zou de conditie verbeteren, nieuwe mogelijkheden scheppen en ingeslopen automatismen aan een herwaardering onderwerpen. Me daarbij wel mooi zelf vergeten. Ik heb mijn iPhone (s)node gemist vannnacht. Mijn altruïstische aard ook.

Vijfendertig uur leek me wat overdreven. Ik dacht aan een grapje, een vormgeversgrapje maar vanochtend stond de teller op 26 en is er inmiddels meer dan 200 mb overgepompt. Belachelijke actie en bij de huidige randvoorwaarden niet voor herhaling vatbaar. Eerst 3,5 uur de nieuwste versie van iTunes downloaden en nu nog een etmaal tussen hoop en vrees zweven in afwachting van de upgrade van de foon. En dat alles omdat een app, een gratis app een recentere versie van het besturingssyteem wenste … Nou, dat doen we ff, dacht ik, eens en nooit meer.

 En ..... je kon d'r op wachten maar ergens in die 35 uur gaat het mis ..... of je opnieuw wil beginnen? Nou, dacht het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten