zondag 23 september 2012

Centen

 Zò!! Het heeft weer maanden geduurd, maar wekt dat nog enige verbazing? Nee toch, dus ... Na ogenschijnlijk nauwelijks te stoppen neerwaartse lawine qua prijs voor deze plek eindelijk maar een keertje op de rem getrapt. Leuk al die makelaars die het alle kopende partijen naar hun zin proberen maken en Sinterklaas naar z'n mijter steken. Dit gaat niet werken. Het kost dan wel wat tijd maar de duidelijkheid vaart er wel bij.

 De ene makelaar is de ander niet, om een opendeur in te trappen, en ieder moet maar aan de slag met het voor zijn of haar mogelijkheden geschikte scenario. Het totaal, wat in mijn optiek nog steeds een niet te evenaren once-in-a-lifetime-mogelijkheid blijft, blijkt niet voor iedere makelaar het geschikte object. Het lullige is, dat ze die zelfkennis misschien hebben, maar niet met jou als eerst belanghebbende delen. Dus de prijs wordt maar verder en verder naar beneden geluld en als dan eindelijk een vis aan de haak hangt, wordt mij vertelt, dat wat ik wil toch wel erg aan de ruime kant is .... Wilt u schieten? Dat kan. Ik heb mijn Ak-47 en mijn Smith & Wesson Model 29 .44 Magnum altijd onder handbereik.

 Maar die oplossing lost niks op, dus verder met optellen, aftrekken (cijfers) en opnieuw positie bepalen. Geen buurman's gek en niet die laatste resten van de bodem willen krabben. Gewoon dat krijgen wat het waard is met misschien een gelaten veertje aan deze maar ook aan de andere kant. Zo staat het dus, heeft het gekost, had beter gekund maar laten we op deze manier de zooi fatsoenlijk afronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten