woensdag 26 september 2012

4444

  Overgebleven automatisme uit tijden dat het meer hout sneed, maar ook nu check ik met regelmaat de (beroerde statistieken) van Blogger. Desondanks is het geen garantie voor het treffen van getalsmatig aardige momenten. Maar gistermiddag had ik er eentje:

Nederland, Android, Mobile Safari, OMG, Epiloog, 4444 pagina's .....

 En dat in 9 maanden.... Zegt absoluut helemaal niks. In betere tijden had ik een website in de lucht, die het zesvoudige per maand toucheerde, maar toch streelt het. Toen zocht ik mijn doelgroep op, deed er 'alles' aan om gevonden te worden, veranderde regelmatig opzet en inhoud, probeerde mooi, mooier, het mooiste te zijn en had als drijfveer de bezetting van huisjes en kamers.

 Niks van dat alles nu. Ik timmer niet aan de weg, spam niet in het sociale media circuit zoals vele andere stukjesschrijvers en schrijfsters, ben niet bezig met mijn vindbaarheid op het internet, poets niks speciaal blinkend en mooi is nog nooit zo subjectief geweest als in het woordrijgen op mijn blogs. Desondanks of meer dankzij dat alles ben ik een tevreden mens qua stukjes schrijven op een blog. Dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten