maandag 26 december 2022

Seizoenswissel

 Me door de dag heen gewerkt. Viel best mee. Verleiding om plat te gaan een paar keer moeten weerstaan. Dat lukt aardig, als je maar bezig blijft. Afwas en zo. Geen onaardige dag. Fris met een zonnetje. Had een stuk kunnen wandelen. Dat idee verdween net zo rap als het op kwam.
 
 Denk wel dat het geen kwaad kan om beetje bij beetje de conditie proberen op te krikken. December is alweer bijna voorbij. Voorjaar is zover weg niet meer. En laat me dan een partij werk te wachten staan, waar alleen de gedachte eraan me de moed in de schoenen laat zakken. Alle mogelijke complicaties van wat er te gebeuren staat voor het gemak buiten beschouwing gelaten.

 Heeft binnen voorzaaien dit jaar zin of slaan we dat met alle onzekerheden over? Ga ik het wel doen, dan begint dat circus over een week of vier. Tijd genoeg om mijn geheugen op te frissen en plek vrij te maken, waar de bak moet komen te staan. Vrees, dat dat weer naast de Pc wordt. Een ander alternatief is niet boven komen drijven. De inactiviteit is goed en wel begonnen en alweer bijna voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten