zondag 11 december 2022

Aanloop

 Zondagmiddag, het slechts denkbare moment om naar Sibiu te gaan en al helemaal naar het winkelcentrum. Maar als we die kerstboom nog opgezet willen krijgen moet ie toch eerst aangeschaft worden en stom genoeg ziet niemand d'r brood in om die dingen in een stadje als Agnita met z'n 5 à 6000 inwoners aan te bieden.

 Van de gelegenheid gebruik gemaakt om voor het eerst sinds lange tijd iets verder te kijken dan de supermarkten. Sinds de renovatie is er alweer een hoop veranderd en ook nu weer de nodig plekken die vrijgekomen zijn. En wat er zit zijn voor meer dan 80% kleding- en schoenenzaken. Maar er is een goed café bijgekomen. 'Café' in de betekenis van koffie. Latte, verse jus en een chocolade muffin, de nieuwe vaste prik.

 Voor de terugweg de kerstboom gescoord waarvoor de hele trip in feite bedoeld was. Het ding moest groter dan vorig jaar. We waren snel klaar. De bomen waren loeizwaar. Ook van het gekozen iets lichtere exemplaar is het afwachten of de voet, die wij hebben, het ding staande weet te houden. Auto binnenin moeten verbouwen, maar de boom is er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten