donderdag 22 december 2022

Inslaan_02

 Met de overbodige vogeltjes richting het uitgekozen restaurant. Sibiu liep inmiddesl tegen een algehele verkeersopstopping aan. Vrijdag en zaterdag moet het een ramp zijn. Met het nodige geluk een parkeerplek in de buurt van het restaurant gevonden. Wel links inparkeren. Niet iets waar nog van routine gesproken kan worden. Eenmaal binnen zat het hele restaurant bomvol. Normaal gesproken is maar de helft van de tafeltjes bezet. Bedrijfsuitje? Goed voor de tent, pech voor ons. En dat na al die inparkeermoeite. De buurman, een Italiaan, had gesloten.

 Dan maar door. Pech voor Mariana. Mega Image was de volgende halte en daarmee was op een enkel ding na de boodschappenlijst afgewerkt. In de shopping City aan de koffie en verse jus. Blij dat mijn lijf ff mocht uithangen. Mariana trap op naar het afhaalplein. Die wilde meer maagvulling.

 Auchan heeft geen moeite gedaan om de schappen te vullen. Een veeg teken. De laatste ontbrekende ingrediënten ingeladen, keuzes moeten maken, en tegen vijven huiswaarts. Lange dag en toen moest het uitladen en inruimen nog gebeuren. Knöp/kneup af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten