maandag 5 december 2022

Herstel

 Een van de weinige dagen in de afgelopen, zeg 3 wkn, dat mijn functioneren een niveau haalt, dat met wat fantasie als 'normaal' bestempeld kan worden. Afwas terug weten te brengen tot overzichtelijke porties, geen siësta, vroeg op. In de loop van de dag uit een onbedoelde 'second opinion' begrepen, dat er binnenkort toch echt afscheid genomen moet worden van een deel van mezelf. Terug naar het oorspronkelijke advies en daar de laatste hobbels zien weg te werken, die een volmondige overtuiging in de weg staan.

 Het mag nog ff bezinken. Morgen eerst met de C5 voor een grote beurt en olie verversing naar de garage. Dat geintje duurde de vorige keer bijna een dag. Ditmaal de stad in. O.a. met Mariana naar de Kerstmarkt. De laatste keer is in 2019 geweest. De markt schijnt nog imposanter dan voorheen te zijn, als je de berichtgeving mag geloven.

 Het is kitsch ten top natuurlijk en als je gaat moet het minsten donker zijn. Met alle beestengebonden verplichtingen wordt dat een racerij. De boel sluit om 22:00 uur. Het licht denken we dus maar weg. Een 'Vin fiert' wil daar best bij helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten