zaterdag 17 december 2022

Kersttaakjes

 Venster nummero twee en de voorliggende kleine vierkante meter werkblad is gelapt en geschoond. Wat een zooi heeft een mens toch en het ergste is, het meeste wordt gewoon gebruikt. Morgen nummero drie na het verwijderen van een boel lege flessen. Die wat bewaart heeft wat. In dit geval voor het bottelen van de zelfgemaakte wijn. Het staat alleen in negen van de tien gevallen permanent in de weg. Daar erger je je een tijdje aan, met name omdat het aantal toeneemt, maar op een gegeven moment sla je dat deel van het werkblad gewoon over. Geeft het geen aandacht meer.

 Morgen de keus om het spul afgesloten maar 'vuil' uit de weg, dwz naar het ooit als gastenhuis bedoelde deel af te schuiven of de flessen schoon te maken, te laten drogen en op de voor hen bedoelde plek weg te leggen in datzelfde bijgebouwtje. Nog geen idee wat het gaat worden, als ik maar fatsoenlijk bij dat derde raam kan komen.

 Dan komt het einde van mijn bijdrage aan de kerstversieringen in zicht. Nog wat tussen de ramen in het bijgebouw, de verlichting buiten (shit!) en ouderwetse zilverdraadjes in de boom hangen om het meer één geheel te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten