vrijdag 16 december 2022

Aanbod

 Sibiu is er gisteren wel van gekomen. Later dan de bedoeling maar mijn auto kan niet schaatsen. Begonnen bij Kaufland, Hornbach overgeslagen, Auchun, Carrefour, rondje shopping City en Mega Image laten zitten. Opvallend is, dat Kaufland zich na een jaar, je moet altijd afwachten of ze het oorspronkelijke enthousiasme weten vol te houden, eerder luxer presenteert dan de samenstelling van het assortiment heeft teruggeschroeft. Niet alleen een ruime keuze in de meeste zaken maar bijv gisteren met oog op de feestdagen (?) oesters op de visafdeling.

 Bij Auchun daarentegen lijken de schappen meer en meer op een gebit als een fietsenrek. Veel lege plekken en van meerdere zaken, die we daar normaal gesproken kopen, is het al wkn, mndn nul op het request. Zelfs de Pringels waren afwezig. Met wat fantasie zag je je door een winkel uit de communistische tijd lopen. Wat er lag had net iets teveel variatie dan de eindeloze schappen gevuld met blikken bonen.

 Wat ieder jaar weer opvalt, is dat de afdelingen sterke drank vele whisky's en wodka's kennen maar het zoeken is naar een Franse cognac. We hebben nog een week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten