dinsdag 27 december 2022

Halfwerk

 Moe maar tevreden. Van 11 tot 16 bezig geweest. De meeste tijd vandaag verdaan met wachten in de rij voor de apotheek. Kan me niet zo herinneren hoe dat voor Covid was. Sinds Covid is het max twee binnen. Er zullen voorheen vast wel eens mensen buiten gestaan hebben, maar meestal was het binnen dringen bij de apotheek, die het dichtstbij mij huisarts ligt. Ding wordt op het ogenblik verbouwd, is verkocht aan/overgenomen door een keten. Benieuwd of de voormalige eigenaar wel terugkeert.

 Bij de dichtstbijzijnde concurrent staan ze ook buiten in de rij, al heeft hij/zij in vergelijking met de eerste binnen de ruimte van een balzaal. Ook daar geldt nog steeds maximaal twee cliënten binnen. Waar men zich maar gedeeltelijk aan houdt.

 Voor twaalven was het erg fris. Bij de herhaling na tweeën scheen een aangenaam zonnetje. De beste man had me van een soort pil maar de helft gegeven en ik had het ter plekke niet opgemerkt. Bleek dat het totaal wel in rekening was gebracht. Schmiecht of een vergissing?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten