dinsdag 6 november 2012

Rietje

 Het mogen wat mij betreft ook peren zijn, maar ik dacht, ik hou het bij mijn eigen soort. Slikken, hikken en dan niet stikken. Altijd weer dat moment waarop die streep ten tonele moet verschijnen. "Tot hier en niet verder", "Genoeg verneukt", "Klinkt leuk, maar waar blijven de daden??" Iedere keer weer dat irritante gedoe, dat onder het motto van jou helpen ego's gestreeld wensen te worden, zonder dat het mij concreet iets oplevert.

 Het is om te "verrekken" of in goed Nederlands "om gek van te worden". Eigenlijk voel je het al kilometers van te voren aankomen, maar krijgt er geen vat op en ineens is daar die kleine opening, die misser aan de andere kant en eindelijk kan die vinger erin en porren maar. Welk een arrogantie valt mij dan wederom ten deel .... Gelukkig heb ik de tijd gehad, dat ik me daarover verbaasde.

 Natuurlijk zou het prettig zijn als de verkoop extra ondersteund zou worden, maar -klein detail- wel aub ter meerdere eer en glorie van mijn portemonnee en niet ter vulling van allerlei gulzige beursen, die al willen vangen en slikken zonder dat een prooi aan de haak is geslagen. Lulverhaaltjes zijn prachtig voor de verkoop, maar bij mij werken die nooit. Mis gegokt, dombo. Verder? Mooi zo. No cure, no pay ..... het enige echte uitgangspunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten