maandag 5 november 2012

Buckler

 Nooit gedacht dat ik ooit een link zou kunnen maken naar iemand als Youp. Ik zal het bij een simpele benoeming laten ... het niet hebben over rechtse ballen in een linkse zak en meer van die prozaïsche vrolijkheid. Wie weet komen we elkaar ooit nog eens tegen. Maar die link dus ....

 Een kater, een alcoholloze kater, een maandagochtend zoals ik ze met regelmaat vervloek en me desondanks en/of mede daardoor steeds weer weten te overvallen. Maandag. Een nieuwe week maar erger, ook een nieuwe maand. Voornemens reanimeren, oude koeien cremeren en nieuwe bananen zoeken om te gaan.

 Het is het getij van week en weekend, glans en geploeter, in willekeurige volgorde. Ik zou groots de wereld tegemoet willen treden en verschuil me in een hoekje. Het verlangen naar waardering, wereldbreed maar slechts met die ene ander genoten. Het wringt en dat doet het op een hoop verschillende wijzen. Weer terug bij moeten, willen en kunnen. En steeds weer en meer die overtuigende zekerheid, dat een vierde factor mist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten