donderdag 1 november 2012

Plannen

 Laat ik de maand goed beginnen en me niet tot het minimum beperken. Eén moet, twee mag, drie is extra en vier is overdreven en persoonlijk gezien zijn er vele vormen van overdrijving waar ik weinig problemen mee heb. Zolang Freek er niet bij betrokken is of te pas en te onpas geschermd wordt met "leuk en gezellig", kan er weinig mis. Nee, ik ga vandaag op deze blog niet de dag van gisteren herhalen. Het was een hoop getwog en het had slechter gekund maar ook vele malen beter. Die blog verdient extra aandacht en dat geldt voor bepaalde facetten op deze plaats ook.

 De proeftijd heb ik bijna achter me. Het jaar dat ik me had gegeven is haast voorbij. Het blog is veranderd, ook mijn leven heeft een draai gemaakt. Maar ...  Een maar is er altijd, ik zou het kunnen ontkennen maar waarom? De diverse aanleidingen voor de abrupte switch eind 2011 zijn niet de wereld uit geholpen, voor geen centimeter. Ik zit hier nog steeds en geniet mijn eigen gezelschap. Ik kan er beter mee overweg of ben verder afgestompt. Alles went en als ik iets niet wilde, was het wennen aan deze omstandigheden.

 Hier zijn zachte heelmeesters aan het werk en alhoewel pijn niet mijn voorkeur heeft, hou ik van snelle, doeltreffende veranderingen. Niet dit gesleep en het beste ergens van maken waar niks goeds meer inzit. Dit is vies, dit is etter, dit is erger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten