zaterdag 9 maart 2013

Nachtwerk

 Al aan het eind van de middag plat gegaan en net als de vorige keren was ook nu het effect van de pijnstillers hooguit twijfelachtig. Laat die zooi dan maar zitten ook. Eenmaal een acceptabele houding gevonden heb ik zowaar het grootste deel van de uren tot vanochtend ergens bij achten geslapen. Alles met de nodige tussenstops o.a. om de honden even uit te laten en al het water dat er boven ingaat onderen weer uit te laten.

 Voorbedacht op een doorwaakte nacht, netjes een serie onderwerpen op een rijtje gezet die aan enige overpeinzing toe zijn en dan val je dus domweg in slaap. Niet maar 2 uur of 6 of een combi daarvan maar ruim 16 uur. En gedroomd dat ik heb ... soms kun je daar werkelijk versteld van staan.

 Meerdere prachtig heldere, niet fantasieloze dromen maar dichtgenoeg bij de werkelijkheid om de aandacht erbij te houden. Een hoop bekenden, voorspelbare taferelen, herkenbare thema's èn onderdanks korte onderbrekingen niet de draad kwijt raken, zo je bij die massa aan beelden & verhaallijnen al kunt spreken van een draad. Helaas allemaal net iets te voor de handliggend om hier in geuren en kleuren beschreven te worden, maar geloof me, ze waren zeer de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten